Dangiras Marcinkevičius

Rubrika #Me ir pirmasis pašnekovas Marcinkevičius Dangiras💙
 &  – juokauja pašnekovas

*Kaip atradai savanorystę? 🖐️*
Gavau pasiūlymą įstoti į kitą jaunimo organizaciją, tačiau nenorėjau stoti į ją vienas. Įstojau į minėtą organizaciją kartu su draugu, praėjus šiek tiek laiko jis mane nusitempė į savanorius. Ir dabar esu čia.

*Kada pirmą kartą paimei fotoaparatą į rankas, ar nesigaili? Ar tai hobis, ar svajonių profesija? 📷*
Kai paimiau fotoaparatą buvo 2016 m. liepos 22 diena. Net turiu įkėlęs nuotrauką į savo Instagram paskyrą su pavadinimu „Let the journey begin“ (liet. Te prasideda kėlionė), žinoma, nepamirškime manęs sekti Instagram paskyroje @dangis_m 

Nuo tada kada turiu fotoaparatą ir savanoriauju, susipažinau su daugybę pozityvių ir motyvuotų žmonių, kurie davė nerealių patarimų. Kartu su pažintimis aplankiau vietas, kurių, tikriausiai, nebūčiau aplankęs niekada gyvenime. Fotografija moko nesedėti vietoje ir visada tobulėti, siekti ir pasiekti užsibrežtų tikslų. Taip pat, teko „pasivažinėti“ automobiliuose, apie kuriuos galėdavau tik pasvajoti žaisdamas įvairius žaidimus.

Kiekvienas turi savo kozerį, man asmeniškai tai tikrai nėra svajonių profesija. Šiuo metu fotografija užsiimu hobio lygmeny, tačiau po truputį šis hobis keičiasi į darbą, kas jaunam žmogui suteikia nemažai motyvacijos stengtis, tuo labiau man tai patinka.📷

*Kodėl savo modeliais renkiesi transporto 🚗priemones? Kokia automobilio markė yra geriausia?*
Prie automobilių esu nuo mažų dienų, man jie truputį daugiau nei susisiekimo priemonė. Tikriausiai sunku būtų įsivaizduoti mano gyvenimą be jų, įdomu kokias nuotraukas tektų fiksuoti 

Man patinka, jog mašinos nesako ko nori, ko nenori, todėl turiu spręsti pagal save: kaip man fotografuoti, ką panaudoti, ko ne, kaip pristatyti automobilį sekėjams, tikriausiai, todėl ir pasirinkau automobilius bei kitas transporto priemonės.

Man asmeniškai patinka senieji japoniški automobiliai, tačiau nieko prieš kitus neturiu 

*Kaip įsivaizduoji save po 2 metų?🤔*
Visiškai atradęs save. Noriu žinoti ko noriu iš gyvenimo, o tada jau tapti atsidavusiu savo tikslams.

*Sklinda gandai, kad niekada nemiegi. Tai kiek gi valandų per parą miegi? O gal gandai teisingi? 🛌*
Esu pelėda ir nieko nepadarysiu, nakti tiesiog viskas vyksta efektyviau  Miegu įvairiai, kartais tik keletą valandų, o kartais visą dieną. Po „fotografavimo dienos“ sėdžiu iki paryčių nes žinau, kad jei nepradėsiu dabar – nepradėsiu niekada.

*Tavo puslapis Facebook beveik pasiekė 1000 ribą. Kaip ketini pažymėti šį pasiekimą?*
Jeigu norite sužinoti – prisijunkit ir padėkite surinkti 1000  mano Facebook puslapyje DM Media!  Esu sugalvojęs keletą idėjų, bet, kol kas, nenoriu jų atskleisti, tegul tai lieka intriga.