Marius Daškevičius

Dar vienas #Me rubrikos pašnekovas – Marius Daškevičius!

*Kaip atradai savanorystę?🖐💙

Puikiai pamenu, kad į pirmąjį renginį, tiksliau arenos atidarymą, kažkaip pribijojau eiti, nes galvojau, kad tai tiesiog ne man, bet į pirmą renginį nuėjo mano panelė ir kai grįžo viską papasakojo ir sudomino, todėl būtent ji įtraukė mane į savanorių gretas, tai savanoriuose esu nuo 2-trojo renginio. 😎

*Kaip įsivaizduoji save po 2 metų?

Geras klausimas, į kurį pats nežinau tikslaus atsakymo, nes tai bus pirmieji metai, kai būsiu baigęs mokyklą. Bet manau, kad savanorystę perkelsiu į kitokią aplinką (karo tarnyba).

*Ar anksčiau svajodavai tapti Cristiano Ronaldo?🤔

Futbolas mano aistra buvo, kai buvau labai mažas, net jau ir nepamenu, kuo aš norėjau būti, bet pamenu, kad man visada kaip futbolininkas labiau patiko Messi.

*Sklinda kalbos, kad savanoriuose yra Tavo brolis, ar tai tiesa?😁

Na, gal tai ir ne visai tiesa, bet tiesos grūdo tame yra. Ne viename renginyje buvau sumaišytas su gerbiamu Jonavos sporto savanorių pirmininku Arnu Čekanavičiumi, na arba tiesiog palaikytas jo broliu, nors ir neturime jokių giminystės ryšių.

*Neplanuoji užsiimti greituoju ėjimu? Juk Tavo namai gana toli nuo arenos. Neatsibosta vaikščioti į renginius?🚗

Na šita mintis kyla tada, kai vėluoju į renginį. Tikrai gan toli gyvenu, bet eiti vistiek tenka.

*Žmonės kalba, kad Tavo hobis – valgyti. Tai kur skanesnis maistas: Jonavoj ar Klaipėdoj?🤔

Žmonės daug ką kalba. Tačiau tikrai nesu labai išrankus maistui, bet labiausiai patinka junk food’as, nors ir nesveika, bet man svarbu skanu. Bet lygint, kur skaniau, tai labai sunku, nes pvz. pas mus picos skanesnės, o ten mėsainių galima skanių pavalgyti, o Jonavoje nelabai. Tai manau lygiosios!