Viktorija Gutauskaitė

#Me ir mūsų nuostabioji koordinatorė Viktorija Gutauskaitė🕵‍

*Kaip atradai savanorystę?🖐💙
Pirmą kartą tikriausiai savanoriavau ,,maisto banke“, tai pasiūlė pabandyti viena iš mokytojų. Patiko tas jausmas, kad kažkam padedu, prisidedu gerais darbais. Turėjau noro bandyt savanoriaut ir kituose miestuose, kitose srityse, tačiau vis kažko pritrūkdavo ir drąsos pernelyg daug nebuvo. Taip ėjo laikas, kol pamačiau facebook’e Jonavos Sporto Savanorių grupę. Iš kart susidomėjau jų veikla ir nieko negalvojus tapau viena ,,jų″. Dar galėčiau plėstis apie praleistą laiką šioje organizacijoje ir emocijas, tačiau čia jau kita istorija 😉

*Kaip įsivaizduoji save po metų?
Noriu matyt save laimingą. Metai yra labai trumpas laiko tarpas, per kurį gali nutikti betkas ko nesitikėčiau arba tuo pačiu ir nieko ypatingo. Pagyvensim ir pamatysim kaip viskas pasisuks.

*Kodėl pradėjai naudotis Facebook‘u būdama 11 metų?
Vaikystėje bijojau statyti koją internetinių svetainių portaluose, tačiau sesei įkalbinėjant ir būnant puikia fermų ir kitų žaidimų žaidėja, teko persikelt iš one.lt į didesnę dimensiją, kur manęs laukė nauji žaidimai 😉

*Ar tiesa, kad grietinė tinka prie bet kokio patiekalo?*🤣🤣
O ar gali būti kitaip? Mėsa su grietine aplinkiniams turbūt labiausiai nederantis dalykas kurį valgau. Jeigu nėra grietinės, tai jau geriau liksiu nevalgius (o tai dar didesnė katastrofa). Realiai, net nežinau patiekalų tikrojo skonio be šio pagardinimo. Na pieno produktai yra gėris. Bet ką čia apie maistą 😉(nueina valgyti)

*Kiek valandų per parą miegi?💤💤
Hmm, pusę paros tai tikrai. Kitaip neišgyvenčiau greičiausiai. Žinoma, nukenčia mano sudarytas darbų sąrašas, bet nieko negaliu pakeisti. Miegas ima viršų. Panašu, jog galėčiau miegot visą gyvenimą.

*Kur labiausiai norėtum nukeliauti?🌍
Norėčiau ištyrinėti visą pasaulį. Vienos šalies negalėčiau pasirinkti ir nenorėčiau, nes tik ir apsistočiau ties ja. Yra beprotiškai daug nuostabių vietų, skirtingų kultūrų, nežinomų kampelių. Anksčiau sakydavau, kad Tailandas yra ta svajonių šalis, nes buvau prisižiūrėjus Kardašian serialų.