Evaldas Utyra

*Žinome, kad turėjote patirties žurnalistikos srityje ir dirbote 15min.lt, Delfi, Kauno diena, ką galėtumėte papasakoti linksmo iš šio darbo? Kas labiausiai įsiminė? Kodėl žiniasklaidoje mėgdavote rašyti skandalingas atraštes?* 😀

Iš tikrųjų esu dirbęs portale delfi.lt, o 15min.lt tikriausiai spausdino kai kuriuos tekstus, bet ten nedirbau. Nelabai mes ten linksminomės, būdavo, pralaukdavom prie politikų kabinetų po kelias valandas, per tą laiką, aišku, pajuokaudavom. Bet šiaip, darbas rimtas, būdavo, žmonės net verkdavo po kai kurių reportažų.
Antraštės žiniasklaidoje turi ypatingą reikšmę. Jei trumpai – nuo jų priklauso, ar Jūs paspausite nuorodą portale. Arba nusipirksite laikraštį kioske. Man pasisekė, kad tuo metu, kai rašiau, mes autoriai, patys galėjome kurti antraštes. Specialiai jų, skandalingų, nekūriau. Stengiaus, kad atitiktų turinį ir, žinoma, užkabintų. „Baisi diena kačių mylėtojams – sužinokite, kas atsitiko“ arba „Kas slepiasi už žemaičių blynų su lęšių įdaru“ pradėta rašyti vėliau, aš prie šio virsmo nespėjau prisidėti.

*Kodėl gyvenate Jonavoje, o ne taip mėgstamame Vilniuje?*😮

Jonavą mėgstu ne mažiau už Vilnių. Aš čia gimiau ir užaugau, esu jonavietis. Realiai, kai tarp šių miestų vos valanda kelio, nėra didelio skirtumo, kur gyventi. Svarbiau – ką veikti, dirbti. Šiandien daugiau ir įdomesnės veiklos aš turiu Jonavoje.

*Kaip vertinate per metus nuveiktus Jonavos sporto arenoje darbus? Kokie planai?*🤔

Pirmi metai naujojoje Jonavos sporto arenoje labiausiai tuo ir žavūs, kad buvo daug „pirmų kartų“. Manau, kad dar neišnaudojome visų arenos galimybių, bet šiandien jau galime džiaugtis visai nauja renginių kokybe. Ateities planų, nepykit, čia neišduosiu 🙂

*„Su “Nevėžio” komanda atsisveikino Evaldas Utyra ir Modestas Atmanavičius, jie tęs sezoną Kazlų Rūdos “Šilo” ekipoje.“ Ar teko žaisti Nevėžio futbolo komandoje?*🤨

Ne, už „Nevėžį“ man žaisti dar neteko. Žaidžiau rajono futbolo pirmenybėse už policijos komandą. Dar žinau, kad Jonavos futbolo klubo vienas iš trenerių yra Eisvinas Utyra, irgi labai geras futbolininkas, turiu jo marškinėlius. Bet Kėdainiuose nežaidžiau. Nors pala… ne, man atrodo, kad nežaidžiau.

*Ką manote apie Jonavos sporto savanorius, ar buvote susidūręs savo patirtyje su panašia bendruomene?*🤚💙

Jonavos sporto savanoriai yra unikali organizacija, nesu anksčiau su panašia susidūręs. Be Jūsų neįsivaizduoju renginių Jonavos sporto arenoje. Tikiuosi, kad visi baigsite mokyklas, tuoksitės vieni su kitais, auginsite vaikus, kurie irgi bus Jonavos sporto savanoriai.